21.06.2018

A.D. Coutelas Louis Victor får ny etikett
Denne sommeren får A.D. Coutelas Louis Victor ny etikett og navnet forandres fra A.D. Coutelas Louis Victor Fût de Chéne Brut til A.D. Coutelas Cuvée Louis Victor Brut. Vinen har fortsatt samme innhold og er fortsatt laget etter solera-prinsippet. I løpet av de neste ukene vil du se den nye etiketten i butikkhyllene.

Middels dyp strågul farge. Intens aroma av modne epler, blomst, sitrus, kjeks og mineraler. Kremet, saftig og fint sammensatt. Lang ettersmak med streif av kjeks og mineraler.

Familieprodusenten A.D. Coutelas lager denne cuvéen etter solera-prinsippet. Vinen modnes i en solera, et system hvor det tilsettes ny, fersk vin fra hver årgang, og tappes ut en tilsvarende mengde. På denne måten blir Champagnen ikke bare annerledes men også svært rik og kompleks. Druene er økologisk dyrket.

Tilgjengelig i vinmonopolets basisutvalg

Mer om produsenten