09.08.2018

Bli med på Winemaker´s Dinner med Alberto Zenato på Campo de’ Fiori

Arrangementer er dessverre utsolgt

Spis middag med en av Venetos anerkjente vinmakere i Oslo 28. august.
Du kjenner kanskje igjen noen av vinene på bildet nedenfor?28. august inviterer vi til Winemaker´s Dinner med selveste Alberto Zenato, på Campo de’ Fiori i Oslo.


Til denne spesielle kvelden har de italienske kokkene på Campo de’ Fiori spesialkomponert en 5-retters meny som passer til Alberto Zenatos viner.

5-retters meny med 5 ulike viner

Zenato Lugana Brut Metodo Classico 
Zenato Lugana Riserva
Zenato Valpolicella Classico Superiore
Zenato Valpolicella Classico Superiore Ripassa
Zenato Recioto della Valpolicella Classico 

Pris: 950,-
28. august kl 18-21

Sted: Campo de Fiori,
Josefinesgate 23
0351 Oslo, Norway
Tlf: 924 32 222

Book billetter på post@campo.no 
Husk å merke din booking med Winemakers Dinner, navn, antall personer, e-mail og telefonnummer.

Campo de’ Fiori
Campo de’ Fiori i Josefinesgate er en ekte italiensk restaurant i Oslo. Et sted der du kan oppleve genuin, autentisk italiensk mat. Restauranten har hentet både inspirasjon, oppskrifter og råvarer fra Italia. Fabio Pezzoli, driver restauranten og har kvalitetssikret både meny og vinkart.
Om Zenato 
Omgitt av oliventrær og bølgende åssider fylt med vinranker, finner vi denne vakre og velstelte vingården til Zenato-familien. Gården ligger i området San Benedetto di Lugana, i nærheten av innsjøen Garda. Sergio Zenato grunnla vingården i 1960. Han hadde lært faget av sin far og var lidenskapelig opptatt av vin. I dag lever Sergio Zenatos energi og ambisjoner gjennom hans kone Carla og deres to barn Alberto og Nadia Zenato som nå driver vingården sammen. Alberto er vinmakeren som sørger for at kvaliteten til enhver tid er på topp. Nadia er markedsansvarlig, med et godt øye for design. De er begge svært opptatte av å bevare Zenatos status som kvalitetsleverandør av vin fra Veneto.

Opprinnelig lagde familien Zenato hvitviner på druen Trebbiano di Lugana, og var blant produsentene som satte hvitvin fra Lugana på det internasjonale kartet. I dag er de aller mest kjent for sine røde Valpolicella-viner. Porteføljen av vin er stor, og inneholder både musserende vin laget på tradisjonell metode med lang tid på bunnfall, leskende rosévin av typen Chiaretto Bardolino, kraftige eikelagrede hvitviner, og dessertvin av høy kvalitet. I Norge har Zenato Ripassa lenge gjort seg gjeldende som en folkefavoritt. Den har en lett gjenkjennelig sort etikett med gullskrift.

Zenato eier cirka 75 hektar vinmark, fordelt mellom både Lugana og Costalunga, og er kjent som den produsenten som kompromissløst holder kvaliteten oppe tross sin berømmelse og suksess. Druer plukket ved perfekt modenhet, sammen med moderne produksjonsmetoder er faktorer som gjør Zenatos viner så gode. Zenatos viner høster stadig gode omtaler og anerkjennelse i inn- og utland, blant annet i Wine Advocate, Wine Spectator og Vini Veronelli.