06.11.2018

Årets vinprodusent i Sør-Afrika er Mullineux & Leeu Family WinesMullineux & Leeu Family Wines mottar atter en gang nye utmerkelser og medaljer på den årlige Platter´s Guides Awards. I år mottar de hele 5 5-stjerners utmerkelser i Platter´s Wine Guide. Mullineux Straw Wine 2017 er kåret til årets Straw Wine med 96 poeng og Mullineux mottar utmerkelsen årets vinprodusent i Sør-Afrika! Denne utmerkelsen mottok Mullineux også i 2014 og i  2016.  Aldri tidligere har en produsent mottatt denne prisen 3 ganger.

The Platter´s Guide er internasjonalt anerkjent som den mest seriøse og omfattende vinguiden i Sør-Afrika. I år ble over 900 viner smakt, kun 90 av disse fikk 5 stjerner.Disse vinene fra Mullineux fikk 5 stjerner:


2017 Mullineux White Blend (95 poeng) Tilgjengelig hos vinmonopolet

2016 Mullineux SCHIST Syrah (95 poeng) Fortsatt noe 2014 tilgjengelig hos vinmonopolet

2016 Mullineux IRON Syrah (95 poeng) Fortsatt noe 2013 tilgjengelig hos Vinmonopolet

2017 Mullineux Straw Wine (96 poeng) Tilgjengelig hos Vinmonopolet

2017 Leeu Passant Stellenbosch Chardonnay (97 poeng)Chris & Andrea Mullineux sier de følger seg beæret, spesielt fordi det er så mange produsenter i Sør-Afrika som lager kvalitetsviner.Skulle du befinne deg i Sør-Afrika er du alltid velkommen på besøk til Mullineux.

Opening Hours: Monday to Sunday 10am to 5pm (or at our cellar on Roundstone Farm in the Swartland on Friday’s by appointment.). To book a tasting, please email tastings@mlfwines.com.


For enquiries contact Nicola at nicola@mlfwines.com

Her kan du lese mer om Mullineux & Leeu Family Wines