12.02.2019

Bli med på middag med Donnafugata på Campo de’ Fiori
Til denne spesielle kvelden har Marcello, den italienske superkokken på Campo de’ Fiori, spesialkomponert en meny som passer til kveldens viner.

Her er menyenPris: 1295,-
21. mars kl 18:30

Sted: Campo de Fiori,
Josefinesgate 23
0351 Oslo, Norway
Tlf: 924 32 222

Book din plass på post@campo.no eller ring.
Husk å merke din booking med Donnafugata middag, navn, antall personer, e-mail og telefonnummer.

Campo de’ Fiori
Campo de’ Fiori i Josefinesgate er en ekte italiensk restaurant i Oslo. Et sted der du kan oppleve genuin, autentisk italiensk mat. Restauranten har hentet både inspirasjon, oppskrifter og råvarer fra Italia. Fabio Pezzoli, driver restauranten og har kvalitetssikret både meny og vinkart.
Donnafugata
Donnafugata er en av Sicilias aller fremste vinprodusenter og drives og eies av den fargerike Rallo familien. Fokus på kvalitet og fargerike og unike etiketter gjør produsentens viner lett gjenkjennelige og veldig populære. Familien er også etablert på øya Pantelleria hvor de lager sin verdensberømte dessertvin Ben Ryé.